virgoncz023
2004.02.09
|
|
0 0
6216
|
Szia Paff!
A jóslatom sajnos bejött :-(( 1előre nincs kocsi. A lényeg: péntek volt hivatalosan a szállítási határidő, előtte hétfőn már érdeklődtem, hogy mi újság, akkor azt mondták minden ok, a szállítás nagy valószínűséggel nem csúszik. Ekkor még örültem, de csütörtökön ismét hívtam őket, mikor lehűtöttek, hogy a héten a kocsi már biztos nem jön, pénteken nem szoktak szállítani, hétvégén meg pláne! :-( A csaj csak annyit mondott, ne aggódjak, amint beér hozzájuk az autó rögtön fog hívni. Hát kiváncsi leszek mikor? Arra is kiváncsi lennék, hogy mennek a szállítások körül a dolgok, ugyanis január 14-én úgy előlegeztem le az autót, hogy már KÉSZ volt, tehát a gyártósorrol már lejött, és a kereskedés leadta rá az igényét. Ehhez képest 3 hét alatt törökéktől nem tudott Budapestig eljutni az autó? Gondolom nem a kereskedés hibája a késés, nem is ez piszkálja a csőrőm, hanem az, hogy nem tudni semmit arról, hogy épp merre "jár" az autóm! Lehet, hogy még kint csücsül a gyár udvarán? Nagyon remélem, hogy nem! Amint van hírem, írok!
üdv
virgoncz |
Előzmény: Paff24 (6214)
|
|