alfredoo Creative Commons License 2004.02.09 0 0 48
elemes

nem hiszem hogy a kormanyokat basztatni kellene hiszen kenyszerben voltak.

mit lehetne tenni?

ha jol ertettem a nepszabot akkor tavaly is kisegitettek az aka-t. mi lenne ha nem segitenek ki?

epitenenek villamgyorsan egy 4-es elkerulot? a bajai szerintem hulyeseg, es fizetnek a nyereseget. az evi 15 milliard? de termeszetesen hataridore es/vagy hatarido utanra fizetnek. forgalom sem lenne a palyan tehat az aka ellehetlenulne. mivel magyar ember nem menne ra a palyajukra. inkabb menne a regi otoson. persze azt is lehetne nagyon gyorsan megboviteni. a 15 milliard meg maradna. nem novekedne. es a magyar allam szarna a szerzodes tobbi pontjara es bojkottalna az akat. addig amig sirva es ingyen nem adna oda. ja es a folosleges kiadasokat birosagon tamadna meg. mert minek egy hasznalaton kivuli autopalyat karbantartani? es meeg nagyon sok piszkoskodas lehetne.

de AMUGY a jo kurva anyjukat!

es biztos van megoldas. ja es a 15 milliardot is lehet nehany evig nem fizetni. amig nincs jogeros birosagi itelet. a birok meg magyarok es RENDKIVUL talalkonyak.

kozben lenne nehany (nagyon sok) alkotmanybirosagi beadvany. peldaul az en anyukamat eredetileg aka-nak hivtak es melyen bant hogy egy ilyen kozmegvetesre szamot tarto vallalatot akanak neveznek. tehat a neve is torvenytelen. es karteritest kell fizetniok. van meeg otletem...

Előzmény: elemes (43)