EdgE Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1579
despota2000 invitálására átnéztem az origo fórumra. Ott is felvetődött a közös megemlékezés.
Írtam oda egy hosszabb hozzászólást, ha gondoljátok, olvassátok el.
A lényeg,hogy amíg nincs konkrétum, nincs mit terjeszteni. Szóval szvsz az index és az origo Fehér Miklós topicjaiba írogatókat kéne először "összehozni", közös véleményre juttatni. Ha ez meg van, akkor már tényként lehet közölni más topicokban, hogy ez meg ez lesz, csatlakozzatok.
Pár dolgot leírok ide is, amit már origora is leírtam:

-Pontosan mikor lesz a meccs? Nem mellékes :) Úgy emlékszem, mintha valahol olvastam volna, hogy márc.31-én (szerda). Kicsit kár hogy hétköznap, de szerintem így is lennénk sokan (egyrészt Fehér Miklós, másrészt Mattheus miatt). Én pl. tuti megyek Nyíregyházáról három emberrel (veszünk ki szabadságot akár)
Szóval valaki erősítse meg,hogy jól tudom a 31-ét.

-Szerintetek mit kéne? Valami nagy drapit készíte(t)ni, amit ki lehetne feszíteni, vagy kartonpapírból élőképet, mint a portugálok? Esetleg mindkettőt? Először ezt kéne eldönteni.

-Bármit csinálunk, úgy kéne, hogy közös szektorba vennénk jegyet. Ezt nem tudom hogy lehetne megoldani: 1. ötlet: jó előre megrendeljük a jegyet nagyobb tételben egyszerre, hogy egy helyre szóljon a jegyünk?
2.ötlet: pl. újságnak szólni, hogy írják meg hogy az xy szektorba jegyet vevők tudjanak róla,hogy ott mi készül?

-Szerintem ha már lesz konkrétum és reklámozzuk más topicokban sokan fognak jelentkezni.

-Persze a költségeket meg kell osztani.

-Jó lenne ha olyanok is írnának, akik esetleg valamilyen ultracsoporthoz tartoznak és van gyakorlatuk az ilyen koreográfia készítésben. Mennyi idő megcsinálni, mennyi a költség, mittudomén :)

-Várom az ötleteket. De mostmár tényleg legyen valami ezen a meccsen, mert ha most sem emlékezünk meg normálisan, akkor tényleg elássuk magunkat külföld (főleg Portugália) előtt.

Előzmény: despota2000 (1563)