vkid Creative Commons License 2004.02.07 0 0 432
Na Pöcök végre megjelentél. Az indokaidat majd szívesen meghalgatom kedves barátaim: Szergej és Igor hatékony közreműködése mellett :)) Amúgy hallottam tegnap összefutottál Lucával, meg olvastam is most fórumon: hát erről se nagyon dobtál SMS-t :( Na mindegy, csak jóváteszed majd vhogy :) Ma nem akarok este ráérni, tegnapelőtt meg tegnap én is kibulájoztam magam, csütörtökön pl. Jürgen meg Pupi meg PVera is ott vót benn Pesten, egy egész borzasztó bulin, bár Andriséknak persze tetszett, mert sok volt a lány, csak ők még nem tudták, hogy milyen lányok azok ... (PFUJ PFUJ LelkesSzegő látjátok? NŐGYŰLÖLET!!!! :).

Tegnap meg Szalagavató, ahol a táncok hát khm nem voltak túl jók, de hát ez így szokott lenni, a mienk vót alegjobb, de mind1, a Kopi-féle hiphop télleg tűrhető volt, bár erős stíluskavalkád volt, meg szerintem a Kopinak nem úgy kellett volna számolnia, hogy mindenki úgy tud táncolni, ahogy ő, dehát mindegy. A tanárok meg zseniálisak voltak, hehe, kiváncsi vagyok kerül-e belső kritika, beszámoló ide a Fórumra, kacsint, kacsint :))) A Lator meg egyenesen zseniális volt.

Utána á-soknál buli hát khm, bé-seknél mindenki csőrészeg volt, elég tréfás volt, végén maradt valag sok pénz, amit nem ittak el, pedig kifizettek, ennek következtében ittam egy kávét meg egy üveg pezsgő áll itthon most, majd megiszszuk eccer a 12.b tiszteletére :))

Üdev, B.S