KataMama Creative Commons License 2004.02.06 0 0 193
Na, hogy akkor más szemszöget is lássatok.
Elfogadom, bár nehezen értem a "nem találok cipőt" gondjaitokat.
Az én lábamra a cipőipar már névleg sem gyárt cipőt. Igen, kicsit nagylábon élek :(. Igaz, magasságom (meg súlyom :( ) is van hozzá, no meg a gének. Itthon már a normális 41-es női cipő is ritka, nem még az ennél nagyobb. Ezért én már 14 évesen edző vagy férficipőben jártam, (amitől még alkalmatlanabb lett a lábam a női cipőkbe való belepréselődésre). Vagy átjártunk Párkányba anyuval cipőt venni (mellesleg az egész családnak, mert annyival olcsóbb volt ott, és még az én méretemre is volt). Aztán a rendszerváltás óta már itthon is lehet itt-ott cipőt venni a lábamra. De nagy választék akkor sincs. 2-3-féle csizma. 6-8-féle cipő/szandál. És az árak :(((( . És mire összeidomulunk :( . Szóval nekem bármilyen jobb darabot nagyon kell kímélnem (vannak 10 éves cipőim, igyekszem nem divat szerint választani), vagy normál napi futkosásra megelégednem egy-egy uniszexként is használható férfi cipővel a ferdeszeműektől (ezekből sokszor 2 párat is veszek :) ).
Szegény párom, ő inkább már el sem jön velem ilyen túrákra. Illetve akkor veszek cipőt, amikor éppen véletlenül látok (nem amikor már égetően szükség van rá). (Mondjuk azért a párom sem teljesen az átlagcipőt hordja, szóval neki sem könnyű...)