Na. Közgázról annyit, h a Dani kérdezte, h mér nem írok, hát mer nemtok hozzászólni a hídemberfinanszírozás problémájához. Olvastam KJS levelét, hát az biztos, h jó nem sül ki abból amihez hozzányúl. Ez azt jelenti, h erre a felezőbálra én is hivatalos vagyok? Jó szok-e az ilyen lenni-e? De talán Paráda G megcsinálja rendesen, az egy szimpatikus ember.
Más:: mivel itten semmi nem történik úgy érzem fel kell dobnom a hangulatot, szal megírom ide azt, ami az MFHB-n jött nekem, h horvát meg magyar kutatók fölfedeztek pentakvarkot a CERNben. Király!!! Origon utána lehet olvasni.
Mostmár tuti h nem megyek szalagavatni, de lehet, h az utána következő partit is passzolom, apatikus lettem, és lusta vagyok.
Tök kellemes volt az évfolyamtársakkal eltöltött kirándulás, végre ultiztam egy csomót, meg osztán 8 éve először szánkóztam, és ezer éve először hógolyóztam, kellemes volt. Még most is izomlázam van :), nem vagyok egy edzett gyerek.
Dani: Pityuval már beszéltem, összefuthatunk majd szombaton, jócskán este, nemtom hol, de mint írta ő is bevégezte a félévet, és még mi se ünnepeltük meg a mienket rendesen.
Az az igazság, h tegnap-ma elég kellemesen elmulattam, és most nem pörög olyan fitten az agyam, ahogyan szokott volt. Nem is tudom még mit írjak, h legyen itt vmi történés, Gábort meg elő kéne ásni.
Be kéne lökni vmi érdekes beszédtémát, h pörgés legyen itten. De én nem értek hozzá.
Legyetek jók és vidámak!