AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.02.05 0 0 182
Csak a bevásárláshoz szólnék hozzá... szeptember óta ninscen kocsink, még a Tescoba se tudunk elmenni, azóta a bevásárlás egy rémálom. Hegyen lakunk, nagyon messze van a legkzelebbi supermarket, az se a legolcsóbb. Eddig úgy csináltuk, hogy szépen fogtuk azt a hatalmas kerekesszatyrot amit kifejezetten a férjem ellenkezése dacára vettem meg egyszer, eldzsalunk gyalog a mintegy 5 megállónyire lévő MOM parkba, ott a Match-ban bevásárolunk, dugig tömjük a szatyrot, meg még néhány kézbenfogható szatyrot is, és onnan taxival megyünk haza. Ezt a túrát minimum 2 hetente meg kell tenni, de van úgy hogy ygakrabban, mert van 2 kutya, és a lista mindig így kezdődik: 7 kiló csirkehát...stb.
MIvel 3 napja azt mondta a szerlő, hogy csak márciusra lesz kész a kocsi (a története külön mese), és mivel látom, hogy a férjem számára ez a kerekesszatyros túra valamiképp rendkívül megalázó (feltűrt gallér, sötét szemüveg, álszakáll) úgy döntöttem, hogy megpróbálom az internetes vásárlást. Valaki megadta a Grobi cég weboldalának címét, tegnap feladtam egy próbarendelést (még a macskaalmot is kihozzák) holnap kellene jönniük, szállitási díj 500 forint, az árak nagyjából megfelelnek a Match árainak... szóval majd elmondom atapasztalataimat.