Konrad Creative Commons License 2004.02.05 0 0 487
Egy norveg autoszerelonek (aki semmit nem tud a magyar tortenelemrol) is van joga felhaborodni, ha azt hallja, hogy egy tavoli orszagban az adott orszag 1000 eves tortenelmebol csinalnak vigjatekot. Ha valaki teljesen analfabeta a magyar tortenelembol, akkor is kepviselhet ilyen velemenyt, es meg az is lehet, hogy igaza van.

Ezt nem vontam kétségbe. Én csak arra lettem volna kiváncsi, hogy mitől válik Macisajt számára magyarrá valaki. Ugyanis itt nem a felháborodókról, hanem a magyarellenesekről van szó.

Amióta itt vitázok vele a topicban, volt szerencsém azt tapasztalni, hogy elsősorban handabandázik, és olyan érzésem volt, hogy ő sem 'magyarabb' mint a film alkotói. Ezért gondoltam, játszok egy kicsi kvízt, hátha rámcáfol. Nem tette. Ő azt mondja, ez személyeskedés, pedig szerintem ez a topic önmagában az: valakiket lemagyartalanoznak.

A reklámszakma és filmes felvetésedre: nem értek veled egyet. Azok, akik olyan buták, hogy így eszik meg a filmet, praktikusan _semmit_ nem tudnak a filmbeli dolgokról. Meg sem értik. Az ilyen fajta befolyásolás rövid távú, ezt tudhatod a reklámszakmából: más, hasonló intenzitású, ezt negáló hatás felülírja az infót. Tehát én ezen okok miatt sem érzem gáznak a helyzetet.

És nem hiszem, hogy a kevésbé művelt angolok számára Arthur király csak kókuszdióval vert ritmusra ugrált...

Előzmény: Törölt nick (483)