Kcsita Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1458
Buzsáky sírt a félidőben

Coimbra, február 4., 14.25 Csak csereként lépett pályára a magyar játékos.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Benfica-Coimbra (2-0) mérkőzésen a szurkolók és a csapatok ismét méltóképpen adóztak a tragikus körülmények között elhunyt Fehér Miklósra. A találkozón pályára lépett az egykori jóbarát, Buzsáky Ákos is. U21-es válogatottunk volt csapatkapitányával ma délelőtt beszélgettünk.
- Kettős érzések dúltak bennem - kezdte szomorúan Buzsáky -, hiszen egyrészt nem szívesen léptem volna pályára, másrészt profi vagyok, és talán egy "csendes" góllal emlékezhettem volna a legjobban drága Miki emlékének. A "csendes" szót azért használom, mert megfogadtam: amennyiben sikerül betalálnom, nem ünneplem meg a gólomat. A legrosszabb a félidőben volt, mert akkor tartottak egy nagy megemlékezést Mikiről, két nagy kivetítőn képsorokat vetítettek, és alatta a Bikini együttes "Közeli helyeken" című száma szólt, ugyanaz, mint a temetésen. Nos, ekkor már nem bírtam tovább melegíteni, leültem a kispadunkra, és ott sírdogáltam magamban... Mindenesetre köszönöm a portugál szurkolóknak, játékosoknak és vezetőknek, hogy a jelek szerint tényleg soha nem felejtik el Mikit.

Hihetetlen....

Emlékszik vki, arra hogy egy Magyar dal sikeres legyen(?), a Bikinitől a Közeli helyeken siker lesz, vagy emlék dal? Nem tudom, bennem furcsa és szormorú dolgok járnak. Olyan hihetetlen ma egy hete eltemették a Mikit.....

A képeket látva, amit ide belinkeltétek a meccsről, döbbenetes és szomorúság van bennem. Mikit nem felejtem el és nem szabad elfejteni őt!

Előzmény: baelint (1457)