"Te most komolyan el tudod hinni a Herendi Gábor és a stáb valami szabadkőműves páholy tagjai akiknek egyetlen célja az hogy a magyar történelmet megalázzák? "
Nos. Remélem nem.
Csakhogy nagyon megszaporodtak az effajta kisérletek (egyházak, vallás, tanügy, nem folytatom), ezért az ember már gyanakvó(bb).
"Nekem a stáb résztvevői és a szinészek is magyarnak tűnnek,de szólj ha tudsz valamit ami ezt megcáfolja.
Nem hinném hogy bennük kellene keresned a nemzet ellenségeit."
Hogy te mit HISZEL, az ugye az max. a te véleményed...Én meg netán mást (vagy az is megeshet horribile dictu másképp tudom...)
"Ami meg az álltalatok állandóan felhozott zsidó párhuzamot illeti,miszerint a zsidók vajon höbőlögnének egy auswitzet kifigurázó magyar filmen,nos ez picit sántit. "
Nos, nincs "általunk"...
Én nem "általunk" vagyok.
Én Macisajt vagyok , és ha velem szeretnél vitázni (valamelyik állitásommal), akkor szépen copypaste
az eredetimet, alatt a hozzáfűznivalódat....
(Mert pölö én ilyesmit soha sem írtam...)
"Ez valami olyan szintű paranoia amire nehéz mit mondai. "
Akko neg nem kell..:))) Vagy nem kötelező...:)))
Vagy te is valami mondáskényszerben szenvedsz írásaim láttán mint az itt hemzsegő genetikailag kódolt elmebetegek?:))
Azt meg ugye ismered hogy attól hogy még valamki netán paranoiás, az még nem jelenti azt hogy nem üldözik...:)))
Nahát:)
U.I. Mellesleg, ennek a Herendi Gábornak ajánlom olvasd el az interjúját az origon...:))))
Olvasók ott pölö töle a filmbéli "zsidózást"
kifogásolták...:))))))