lakotarsak Creative Commons License 2004.02.04 0 0 234
Sziasztok,
Friss hírek, információk: Ma reggel valahogy arra mentem, hogy körül nézzek, és azt láttam, hogy az Ipar utcai homlokzatot állványozzák. KB a II. Emeletnél tartanak. Amikor a soroksárit csinálták, ha jól emlékszem, akkor 2 vagy max 3 hétig tartott mire leszerelték az állványt a kész homlokzatról. Tehát itt is valami hasonló időre lehet számítani.
A kondi teremmel kapcsolatban pedig (de ez csak ötlet/javaslat), az is jó lehet, ha kibérli valaki, ezzel nagymértékben csökkenne a közös költségünk. A közelben nem nagyon van kondi terem. Bár nem tudom, hogy mekkora lesz, és hogy lehet-e úgy üzemeltetni, mint bármelyik nagy kondi termet. A házlakóinak, pedig valami kedvezményes jegy vagy bérlet konstrukciót kell kialkudni a bérlőtől. Ez azoknak is jó lehet, akik nem tervezik, hogy igénybe vegyék a kondi termet. Mert 155 lakás van. Lehetnek a lakók között olyanok is, akik idősebbek, vagy egyáltalán nem érdekli őket ez a lehetőség (Én biztos igénybe veszem).
Igaz az, hogy Szerdánként belehet menni, megtekinteni a lakásokat? Amikor utoljára ott voltam, akkor már a nappaliban fel volt szerelve a fűtő radiátor. Elég kicsi volt a szoba méretéhez képest. Ezekről tudtok valamit?