sydbaj Creative Commons License 2004.02.04 0 0 11
Nagyok találkozója......

Megdörzsölöm a varászgömbömés látom a jövőt...benne a kép a találkozóról:
O V : Jó napot kívánok miniszterelnökúr!
M P: öö öööÖöööÖö
O V: Hogy szolgál a kedves egészsége miniszterelnök úr?
M P: Ö ööö öööÖÖÖö
O V: Miniszterelnök úr! Talán rá is térhetnénk az ország állapotának beszélésére.
M P : Ö öööÖÖÖö öööö
O V : Tessék mondani mire vettek fel és költöttek el 2700 milliárd forint kölcsönt miniszterelnök úr?!
M P : Ö ööö öööÖÖÖöööÖÖöö
O V : Hogy áll az ország gazdasága?
O V : Milyen helyzetben tetszettek hozni a gazdaság szereplőit különös tekintettel a mezőgazdaságra a nagy EU verseny elött?!
O V Önkormányzatok?
O V Egészségügy?
O V : Úgy látom önt feszélyezik ezek a kérdések, beszéljünk másról, a fizetésével meg van elégedve?
M P : Nem! El kell mondanom miniszterelnök úr , hogy nem, kérem szépen kint voltam Fidelnél, sokkan jobban keres nálam, voltam Berlusconinál is, képzelje miniszterelnök úr ö is jobban keres nálam....voltam még...
O V: pillanat miniszterelnök úr kérem , értem mi a gond, mit szólna ha kapna tölem egy jól fizető megbizást?
M P: elfogadnám , miniszterelnök úr! Meg lesz velem elégedve , tetszik emlékezni amikor ott elöszobáztam magánál egy kis állami megbizásért, akkor is megigértem , hogy nem lesz a munkámmal semmi baj!
O V emlékszem MALÉV.. hát .. na hagyjuk.. szóval mit szólna ha megkérném, hogy mondjon le, mi a magyar néppel ( önök most embereknek mondják öket) jól megfizenénk magát, csak ne kormányozzon tovább!
..
varázsgömböm itt vibrálni kezedett

ketté válta a kép:
OPTIMISTA VÁLASZ: M P: elfogadom miniszterelnök úr!
PESSZIMISTA VÁLASZ: M P: Ö ööö öööÖÖÖöööÖÖöö