Kedves Geszthi!
Amerikaban minden lehetseges (lasd a South Park azon epizodja mikor Cartman visszamegy az idoben a Fuggetlensegi nyilatkozot alairasaig es az egesz amerikai eszmet kigunyoljak).
A South Parknak ez a mufaja, hogy az egvilagon mindent kigunyol. Husseintol a hitgyuli tipusu egyhazakig (regebben egy par adast megneztem belole, erre a kettore emlekszem).
Amugy, szerintem ez egyaltalan nem igaz, hogy Amerikaban minden lehetseges. Nem lehetseges (szerintem), hogy az egyik legnagyobb forgalmu amerkai forumon olyan filmet hirdetnek, amely az amerikai tortenelem kigunyolasarol szol. Meg az sem lehetseges (ami itt folyik), hogy egyik amerikai azt bizonygatja a masiknak, hogy miert jo az, ha az amerikai tortenelmet kigunyoljuk, es kulonben is milyen jelentektelen nep ez az amerikai.
De ha a zsidokat akarod akkor ott van Woody Allen osszes ahol kapnak szepen.
Erre nem emlekszem, hogy Woody Allan filmjei a zsido tortenelem kigunyolasarol szolnanak. SZerintem meg nem is a zsidokrol szolnak, hanem emberi kapcsolatokrol, filmekrol, stb. (Broadway Danny Rose, Hollywood Ending, Manhattan, stb.)