Én sem szidnám a Philipset, csak a SONY-t tudom szidni, de azt nagyon, ár/terjesítmény kategóriában "verhetetlenül" a padlón vannak.
A Philipsre már csak azért sem érdemes rosszat mondani, mert mostanában tapasztalataim szerint mindent másolnak, megveszik a Panasonic meg JVC licenszeket, és ugyanazt gyártják 1:1-ben. (pl. a Philips DVHS még külalakra is 1:1 JVC HR-D 10000)
A nagy baj minden céggel igazán az, ha megnézitek a weboldalukat, hogy Közél Európára KÜLÖN GYÁRTANAK kifejezetten használhatatlan, gagyi termékeket!!! Ezen döbbentem néhány hónapja, hogy ide külön a szemetet félreteszik, és a volt szoc. országokra rásózzák... nézzétek csak meg a központi weboldalakat figyelmesen, hogy a nálunk forgalmazott típusok csak nálunk kaphatók, máshol nem és fordítva. Sokszor az apronet-en árult termékek után néztem, és onnan volt a szomorú tapasztalat, hogy midnenki szabadul meg az "új" termékeitől, mert valószínűleg használhatatlanok. Egyszer 2 éve én is beettem egy ilyet, azóta 5x meggondolom, mit veszek meg.