CORTEN Creative Commons License 2004.02.03 0 0 182
Nnna, ezért is tojok én magasról az ISO szerint minősített cégek termékeire. Nekem nem fontos, hogy minden paradicsom 47mm átmérőjű és 95gr súlyú legyen. Aki nézegetni akarja annak biztosan így jó, de én fogyasztani szeretném. Amikor a szomszédoknak átadok egy-két kosárnyi vegyes paradicsomot csak dőlnek-borulnak, hogy milyen finomak. Igaz, ők télen-nyáron esznek paradicsomot és paprikát én meg csak a nyári-koraőszi időszakban. Télen meg a jóságos jonatán almát nassolom, igaz nem 40dgk-os egyik sem, viszont piros, zamatos, és kukac is előfordul benne.

A gyümölcsökről jut eszembe, a főikolán voltak wietnami diákok is, azok néha-néha hazamehettek .Amikor visszajöttek mindig hoztak banánt is. Azok kicsik voltak , mondhatni gübbedtek, de az ízük fenomenális. ja, és volt közte kékes meg vöröses színű is, igaz azt főzni használták inkább.
A szabványok kapcsán: az uborkanemesítés fő célja manapsá az, hogy olyan fajtát állítsanak elő, ami hozzávetőlegesen azonos méretű és 32-34dkg súlyú termést hoz mert a szupermarketek szeretik a hármas egységcsomagokat amik 1kg-os súlyúak:(
Attól tartok előbb-utóbb az embereket is a 48-as konfekciómérethez igazítva fogják klónozni, 42-es lábbal és 52-es fejkörmérettel. A többieknek marad a fűszoknya.

Előzmény: rferi (181)