cirrocumulus Creative Commons License 2004.02.02 0 0 498
Szia oyster!

Üdvözlünk körünkben!
De jó, hogy rábukkantál Te is erre a fórumra :o)))

Könnyebbeket is kérdezhettél volna..., legalábbis ami az utolsó kérdésedet illeti :o)
Az eddigi infók is tőlük származnak, aztán láthatod, mi az eredmény... Vagy elsaccolják magukat, vagy valami közbejön (pl. egy új stúdió) - a csuda se igazodik ki rajtuk. (A kiadójuk /Böszörményi Gergely/ is csak nevet, ha nála bátorkodom érdeklődni.)
Úgyhogy itt mindenki már csak vár, vár, vár...

Pl. nincs hír még a februári Kollár Attila koncertekről sem, pedig már február van... stb, stb.

Visszafeléhaladva a kérdéseid sorában: ŐS-METÁL, EGYENLÍTŐI MAGYAR AFRIKA, CABARET: ezeket szívesen átveszem CD-re (ezek már beszerezhetetlenek).

Az első 2 kérdésedre csak bizonytalan választ tudok adni: a 80-as évek közepén indult a Solaris Hanglemezbolt, ha jól tudom, Erdész Robi volt az egyik tulajdonosa, de később, mintha kiszállt volna belőle. Solaris Peti az a srác lehet, aki azóta is vezeti az üzletet (kicsit megöregedett már ő is - a napokban én is jártam ott).
Keresgélhetsz ott is, de a kiadójuk üzletében is: Periferic Records - Stereo Shop: 1114 Budapest, Bartók Béla út 59.

Előzmény: Törölt nick (496)