A gyalut ne tedd annyira a lista végére, legalábbis a kézi elektromosat ne.
Én a tecsó áruházban vettem tavaly nyáron akciós agojama tipusút, 3600-ért, és annyira jó, hogy azonnal visszamentem, vettem még egyet.
Csodaszépen muzsikál, eldobható pengés, amit a piacon bagóért adnak.Pl a B&D is jó bele.
A deltacsiszolókról tavaly a Construmán megtudtam valami érdekeset, amit még a boltosok se nagyon tudnak, mint arról azóta meggyőződtem.
Mégpedig:
A Fein találta ki -és csak ő csinálja, mert szabadalommal védi-, hogy a deltafej nem kis köröket mozog, mint a többinél, hanem pár fokos oda-vissza lengést egy körív mentén.Tehát "billeg".Ezzel elérték azt, hogy olyanokat meg lehet vele csinálni, hogy feltesznek egy fűrészlapvéget rá, és mint egy vésővel belenyomsz a fába, és vágja egy síkban. Akár zárt belső üregeket is ki lehet vele alakítani, két perc alatt, vésés nélkül. Csapolásnál szenzációs.
Persze nem csak famunkához vannak feltétek rá, hanem gyémántos szerszámok is vannak, tehát nagyon széles körben használható.
A pasi a kezembe adta ott a kiállításon, egy negyed órát szabtam a gerendákat, csúcs volt, állíthatom.
Ilyet akarok még szerezni.