Üdv, Zsolt!
Nem lesz veszekedés, mert kb. 15 kilométerre lakunk egymástól... :o)))
Lehet, hogy nekünk (illetve az anyukámnak) is fizetni kellett a tartozékokért. Az anyagi részét nem én intéztem. Azt tudom, hogy 66 ezer HUF volt az átadás költsége. Ebbe belefér már a kötelező tartozék-garnitúra is... :o)
Mit takar? Hát amit a rendőr is kér: elakadásjelző háromszög, izzókészlet, mentődoboz. Mi kaptunk még egy vontatókötelet és egy autómosó-szivacsot is hozzá, egy zöld Daewoo Óbuda feliratú táskában. Hogy ez egyéni figyelmesség, vagy felszámították, azt nem tudom. A váltózár fizetős volt (sajnos nem én alkudoztam, kisírtam volna ingyen szerintem...), meg a rádió is.
Mellesleg: elvittem tankolni a héten a kocsit, és velem tartott a feleségem is. Aki nem akarta vezetni, mikor az átvétel másnapján visszavittem a tulajnak. Inkább jött a Wartburggal... No, beült, és elámult: "Te, ez milyen nagy belül!", mire én: "Hehe! Bedőltél Te is a trükknek! Nem is olyan nagy, csak a bőséges fejtér miatt érzed úgy...". :o))) Aztán dícsérte a fűtést (a jó öreg zweitakt csak menet közben fűt, állóhelyben nem szokása...), meg úgy általában az egészet. Majd ŐK veszekszenek rajta! :o)))
twk004
U.I.: Ja, és sikerült elvinnem mindkét kulcsát szegény Kalóznak! Az "éles" kulcs a tankolás után a zsebemben felejtődött, majd miután nem jó helyre sikerült beparkolni, így megkaptam a pótkulcsot is ("majd visszaadod, most már ne gyere vissza vele, csak állj át ODA" felkiáltással). Másnap, mikor munkába kellett volna vele indulni, minden kiderült ... :o)