alfredoo Creative Commons License 2004.01.31 0 0 322
lf

egyetertek. es nem gunyolodok. hanem varom mit mond a rendorseg. egy politikai tamadasnak vannak jellemzoi. nem lehet elleplezni.

ha en kommunista lennek akkor lovast vernem meg. alaposan.

a neni megveresenek semmi de semmi haszna nincs, kaara meg annal tobb.

ha aader lennek azt mondanam hogy tisztara provokacio. hiszen kinek szolgal.

en a reszemrol nem mondok semmit, varom a rendorseg partatlan tajekoztatasat. ha kommunistak vertek el a holgyet kapjak el oket es tepjek ki a kormuket.

lf

te tudom hogy sokszor hasonloan gondolkodsz. ha feltetelezem hogy a keet oldal egyforma es miert ne lenne egyforma, akkor nekem tokre gyanus hogy ezek az attrocitasok mindig a jobboldaliakat erik.

keet oka lehet.

1., kamu vagy ez a 2.

2., a jobboldaliak leetukkel provokalnak. egyeseket. nem jon aat hogy a jobboldal veszelytelen es nem olyan mint amilyennek az ujsagban leirjak. miert kellenek, mire jok az ilyen akciok amiket ader/orban egyertelmuen ugy ir le hogy nem lehetnek masok mint provokaciok. miert kell a politizalashoz oreg, hulye csokott agyu embereket odaengedni? tiszteletbol? hiszen dakota mondas hogy az oreg ember hulye. sajnos ez mar onmagamra is ertheto. sok sok oreg ember sajat csaladjaval osszebalhezik es egyik hulyeseget csinalja a masik utan. lepedoben vegigbarangolja budapestet. mutogatja az aszott futyijet. tele van ki es megeletlen erzesekkel, szenvedelyekkel.

szerintem nem szabadna ilyen embereket odaengedni es erzelmi politizalas latszatat kelteni.

egy ilyen oreg neni orrtores nelkul sokkal JOBBAN szolgalja a kommunistak erdekeit mint orratorve...

ez a velemenyem. es varom mit mond a rendorseg.

peldaul a rendorseg annak idejen kiotolte hogy KIDERITHETELEN hogy az orban gyozos fenykepezogep hogyan kerult a foldre. a fenykepesz dobta le? ha o dobta le miert nem varrtak be? hiszen ez nyilvanvalo provokalasa es RAGALMAZASA az orban csaladnak. hatarozott politikai cellal. ha orban papa verte oda miert nem errol szolt a dolog?

hol elunk? minden mindegy?

amikor osszevertek egy kokardast? miert nem allitottak elo a verekedoket es csuktak be oket 3 eevre? hogy jon barki ahhoz hogy meggyozodeseert masokat osszeverjen?????

Előzmény: livefast (321)