harpokratesz Creative Commons License 2004.01.30 0 0 147
Óhhh, egy Golden Globe-t kihagyni nem lehet, még ha ötórás is. ennyi filmsztárt együtt ritkán látni. Keanu jól nézett ki fekete öltönyben, az arca kissé gondterheltnek látszott, de azért igyekezett mosolygósra vennie magát. szerintem önmaga volt, olyan amilyen az életben, és nem kúlos, mint a Mátrixban.

Johnny Depp zseniálisan játszott a Karib-tenger kalózaiban, úgyhogy abszolút esélyes, bár én inkább Sean Penn-re tippelnék a nyerésben (Mystic River).

a GYU-nak nagyon szorítok és Peter Jackson-nak is, hogy vagy a legjobb film, vagy a legjobb rendezés kategóriában is nyerjen, annál is inkább, mert az amcsik nemigazán értékelik ezt a gyönyörű filmtrilógiát, talán mert fantasy-mese. nem népszerű náluk ez a filmes műfaj, nem úgy, mint keletebbre. szerintem a Mystic River fogja elvinni a pálmát, Clint Eastwood-nak muszáj már adniuk díjat. ő a rendező és a film is nagyon jó, de én teljes szívemből a ROTR-nak kívánom. azért mégiscsak hét év PJ és a stáb életéből. most tudtam meg, hogy PJ-t felkérte a New Line Cinema, a gyártó, hogy ő filmesítse meg a könyvet. azt hittem PJ is nagy Tolkien-fan (mondjuk most már biztos az) és önszántából vágott bele, de nem. ehhez képest nagyon profi munkát végzett és teljes odaadásal.
úgyhogy hajrá ROTR - minél több díjat zsebeljél be!
(érdekes, hogy a külföldi filmkritikusok sokkal jobban értékelik, szeretik a filmet, ezt Golden Globe bizonyította).

én már említettem Gollamot, hogy nagyon kedvelem, de hát ő max. csak háziállatnak lenne jó otthon, így kénytelen vagyok megnevezni a GYU-ból egy jó pasit (hogy legyünk hűek a topic címéhez):
az Aragorn-t alakító Viggo Mortensen azért nem rossz, elég jóképű, ráadásul egy sokoldalú művész: ír, fest, zenél, ... stb. verseskötete is jelent meg már. őt is besorolták a világ 50 legszexisebb embere közé. kár, hogy más filmben nem láttam eddig.
de, a kis Elijah Wood is tündéri hobbit a kék kontaktlencséjével. ő gyerekszínészként kezdte, állítólag kapkodtak érte a filmesek, mert olyan kis édes volt.

Előzmény: wacsy (145)