rferi Creative Commons License 2004.01.30 0 0 93
Az 5mm mélységre tényleg elég a kétszeri menet, de kevésnek érzem az 5mm mélységet.Legyen inkább 10mm.
Az irányt úgy csináld, ahogy mondod.
Ez a maró jól néz ki, de szerintem túl drága.Az én egyik maróm a praktikerben bagóért árult Ferm.Igaz nincs konstans fordulaton tartó, csak sima fordulatszabályzója, de nagyon masszív, és 8mm-es patronja is van, és ez fontosabb.Ja és nagyon ügyesen meg van csinálva, hogy nem szorul bele a patron, mikor kinyitod.A blackimből időnként alig tudom fogóval kivenni.Mindössze 10 ezer körül van.Azt ajánlom bárkinek, én nagyon élvezem.A fennmaradó pénzt költsd el marófejekre, de arra viszont ne sajnáld a pénzt, amit obi/baumax/praktikerben KÉSZLETben adnak, az csak gyerekjáték.Ami egyesével van dobozolva, lezárt szekrényben és kérni kell-na azokból vegyél.
A világ legjobbjai a CMT marók.Keress rá a neten, olasz ugyan, de az amik csak azt használják, ezért elég jó angol nyelvű találatok vannak rá, keress rá gugliban a CMT és router szavakra.
Ha valamit kiválasztasz és nagyon kell, itt pesten tudok egy helyet, ahol meg lehet rendelni is akár, ha nincs raktáron.
Előzmény: Törölt nick (92)