twk004 Creative Commons License 2004.01.27 0 0 807
Üdv mindenkinek!

Átvettük. Már van benne 100 km! :o)))

Szerintem korrektek voltak. Kollégám szanaszét anyázza magát, mert az 1.999 M HUF-os Agilájához nem kapott kötelező (!!!) tartozékokat, mindent neki kellett megvennie. Viszont a 90 perces átadást kicsit sokalltam, főleg papírmunka miatt szaladgált az értékesítő. Az autó utána már 10 perc alatt megvolt (na jó: amíg a papírozás folyt, én azért leltározgattam, szerszámkészlet, stb...). Adtak egy liter Mobil-olajat is, ajándékba (rosszindulatú poén a kollegáktól: "Mi van, újonnan is eszi az olajat?", hja kérem, az irigység...)!

Első benyomások: kellemes! Többek közt azért, mert egy "szőr-új" autó, de amúgy is. Majd 2-3 év múlva kiderül, hogy milyen is az autó. Nekem elöl pont "passzentos", pont annyi a hely, amennyi feltétlenül szükséges. Táncolni nem tudok, de nem is szűkölködöm. Teszem hozzá: 188 centi vagyok... Mögém már csak madárcsontú hölgyek férnek be, de ha ez gond lenne, akkor Evandát vagy Tacumát vettünk volna. :o) A csomagtartó se túl nagy, de az anyukámnak még sok is (nemigen jár csomagokkal). Motorikusan még nem tudok nyilatkozni (kíméltem, hisz' egy "újszülött"...), a váltója (új autóhoz illően) kissé darabos (majd bejáródik, úgyis csak a 2. fokozat akadozik), nekem kicsit jobban hátra esik a váltókar, mint ahogyan kényelmes lenne, de hát végül is nem az én autóm lesz. Városba, szaladgálni, egy nőnek, hibátlannak ígérkezik.

twk004

U.I. Ja, a bejáratás! Hoztam el a szalonból a kocsit, és az anyukám félúton megszólalt: "Azt hiszem, menni fog ez nekem is!". Puff neked, bejáratás, meg "az első szervízig te viszed el!". Pénteken reggel átvettük, és már szombat délelőtt ki is szálltam belőle... :o))))