Olvasd csak. :)) Egyébként tényleg vacakol az Index, de előbb-utóbb túljutsz rajta. (Átjöhetnél oda, az a topik jobban pörög.)
"2 napja írom a kajáimat, de nem igazán tudom, hogy mi hány kalória, főként azért, mert ebédre nagyrészt főtt ételt eszem."
Ird legalább egy hétig. Robzon szerint aki erre nem képes, az arra sem lesz képes, hogy uralkodjon magán.:))
"Ez a bevitel dolog nekem fura. Ezen az elven szinte mindenkinek túlsúlyosnak kéne lennie. Én csak azt látom, hogy más ennyi kajával és mozgással ha nem is fogy, de legalább nem hízik."
Tudod, az élet nem igazságos. Más ennyi munkával 10-szer annyit keres, milliomos családba születik meg kétszer olyan gyorsan tud futni edzés nélkül is. :))
Lefogyni nagy munka. Figyelni kell egy csomó dologra. Amikor én lefogytam, csak azt ettem, amit én főztem/készítettem, gyakorlatilag folyton az éhség határán álltam és sokat mozogtam.
Ha menzai főtt kaját eszel, elevel hamvába holt az egész. Egyrészt nem tudod, mi van bennne, másrészt jóval nagyobb az adag, mint amit "megengedhetsz" magadnak.
A tornához nem tudok hozzászólni, továbbra is a pulzusmérést javaslom. De ha már ott vagy a konditeremben, az aerob edzés (futógép, bicikli) sokkal hatékonyabb lenne.
(Egy újabb példa, csak neked: heti 3X10 km futás mellett simán bírok hízni...)