Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 767
Még csütörtökön megígértem, hogy megnézem. Meg is tettem...

A 2 CD-s változatot MINDENKINEK ajánlom. Nem tudom, ki számított DVD-minőségre, de én kellemesen csalódtam. 17 colon teljesen jó volt! 15-ön is... Persze lehet, hogy igénytelen vagyok.

A film szerintem nagyon ott van. Más lett volna moziban, jól tudom, de így is felejthetetlen élmény volt. Erről csak annyit, hogy az öcsém, később meg a barátnőm, akik nem beszélnek angolul, kb. 20 perc után abbahagyták a kérdezősködét, hogy "Ki mit mondott" és teljesen lekötötte őket a film.

DE!!!

Ez teljesen más kaliber, mint a IV., V., VI. rész. Egy más kor, ahol a politika és az intrika a főszerplő, ahol a hatalmi harcok felőrlik a kisembert (és egyéb lényeket). Ez a film nagy részben a politikáról (is)szól. De szerintem ettől (is) annyira jó. Eszméletlen rádöbbeni, hogy G.L. TÉNYLEG kitalálta az egész sztorit előre.

A végén levő fénykardjelenet pedig a legjobb, amit eddig láttam. Végig rázott a hideg.

Lucas elmehet a sunyiba. Tudhatta volna, hogy VALAMI lesz. Most az európai bevétel kb. 50%-ától elesik. Én így még kb. 2 mozinézésre tartom jónak magam. A CD-k előtt úgy 5-6-ra. És szerintem sokan lesznek így.

De megérte!

Star Wars forever - és bocs, ha kicsit szentimentális voltam