Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 762
Agyisten Csodaszarvast! :)))

Nakeremszepen hat megneztem vala, es bovitettem ezzel a 'z' fanok taborat.
Eloszor is a videocdrol:
Aki megvarja a mozit, az az o dolga. En nem odafigyelessel sem tudtam elkerulni, hogy a lenyeges dolgokat ne tudjam meg, azon kivul eleg nagy fannak tartom magam, hogy szeptemberig - miutan itt a gepen 15colon vagy 20x megneztem - megmaradjon a lelkesedes bennem. Hja es nem kibbol Gyorgy fele hisz szurkolok neki, de akkor is bsza meg aki igy alakitotta a politikat, hiaba jopofizik itt ez a sok marha.
A sok hoos, aki kibirja szeptemberig meg igy meg ugy ... nemkeene. Viseld el, hogy vannak akiknekigy is tetszik, es szetszopjak magukat a monitor elott. Hidd el, ebbol meg legendak lesznek maj anno, hogy nekem mar akkor megvolt mikor te meg csak almodtal rola, es nekem az a versio is megvan ahol a buzi amcsik kurjongatnak az elejen ... es en ugy fogok beulni a moziba, hogy kozben rohogok a sok mamlasz elott, akik maj szettorik a karfat mellettem a feszultsegtol. (nanem mintha en nem ezt csinalom maj ... :))) Szoval lelkizok, csak pihi! En mar tom mit lattam, ti meg csak sejtitek
A filmrol:
Hat szerintem igen igen jo ez a resz 3 dolgot kiveve.
1 JarJar - en egyazegyben kivagtam volna, pedig nekem anno az ewokokkal semmi bajom sem volt. Persze par mosolyt belolem is kicsent.
2 Anakin - en spec nem erzem benne az erot, foleg nem strongly. Lehetett volna kisse idosebb a srac, akkor hihetobb lett volna.
3 Tortenet - asszem meguzenem Gyorgynek, a tortenetet kicsit puccosabbra mer nehol kicsit olyan kasas. Nemistom.
De az teny, a vege valami felelmetes, kurva jol nyomja a Darth Maul (kar hogy olyan keveset pofazik, hisz az egyik kedvencem a 'at last we revjularszelfsz to the Jedi ... ':) eskuszom feszengtem itt a fotelban A 15 COL ELOTT IGEN!!!, es a PALPATINE, hat igen nagy jatekos az biztos. :) tenyleg igy belegondolva, azert van nemi tortenet az biztos. :)

Szal nagyon ott van a szeren ez a film, nekem tiszta kultusz meg minden.
A cejderol meg fejezzuk be a vitat szerintem.
Hja meg valami: ircn ir a gyerek valahonnan mar nem emlekszem, epp befejeztem az mpegplayer letolteset. Mondom csa, mer megyek megnezni a starwarsot videocejden. Kisse befigyelt a srac ... ejh de jol ereztem magam. :)))