En tenyleg a Star Wars-on nottem fel,es most is kepes voltam felretenni a marhanagy-felnott komolysagomat,es ugyanugy orultem a filmnek,mint regebben barmelyik masik epizodnak..a napokban nagyon soxor neztem meg,a finalet legalabb 25x.Ez lehet,hogy nevetsegesnek tunik masoknak,de en a tobbi epizodot egyenkent neztem meg legalabb 300x:)Aki ennyire szereti,az orul,hogy uj tajakra viszi ez a film,a kedvenc univerzumanak ujabb reszleteit ismerheti meg..cd-mozi,,mindenhol nezni kell egy SW-maniakusnak.Akkora kepzeloereje meg szerintem sok embernek van,hogy a trailer utan eszrevegye a sotet Z betus verzio hianyossagait,es elkepzelje a nehol mar szinte lathatatlanul sotet jeleneteket.En meg csak jobban varom a mozi start-ot itthon,hogy lathassam az uj gepek reszletes szerkezetet,a sotet kopia miatt nem kiveheto vizalatti varost,es a vizalatti kalandot,stb.stb.
Amugy meg tudomasul kell venni,hogy ez az epizod egy a hetkoznapokat megzavaro kereskedelmi es politikai csetepate korul bonyolodik,aminek a kesobbi szereplok a reszesei.Nem olyan gigaszi a tet,mint a felkeles es a birodalom kesobbi csataiban(szerintem).Orulni kell egy rajongonak,hogy a saga torteneseibol ujabb darabot lathatott..en igy erzek..es orulok,ha Lucas ujabb milliokat kaszalt most,es szeretnem,ha meg ennel sokkal tobbet zsebelne be,mert akkor talan tobb toredekkel ajandekozza meg az ilyen ''gyerekes''fickokat,mint en.Sokakat zavar,hogy itt crom feluletu urhajok szaguldanak...hmmm..konyorgom,egy naboo-i kiralynonek hagy csillogjon mar a privat gepe..a masik jar-jar(remelem nem keverem ossze)az az idetlen teremtmeny..kimondottan ugy viselkedik,mint egy rajzfilmfigura.Amikor gyerekek voltunk,es neztuk az elozo epizodokat,akkor pl.jabba palotajaba az a kis teremtmeny ugyanolyan idetlen volt,es nem zavart.Most a kissracoknak tuti tetszik majd ez az uj lokott ficko is..na mind1,nem szamit..A film klassz,jo,csak nem kell baromibolcs iszonyuhozzaerto,superkifonomult latoszogbol nezni.Aki csak igy kepes,az ne SW filmbe keresse a hibakat,hiszen nem is ot celozza a film..