Törölt nick
1999.06.01
|
|
0 0
757
|
Halihó!
Megnéztem a filmet... Szeretném Veletek megosztani a véleményem...
Tehát: Szerintem, aki azt állítja, hogy "ne nézzétek meg a filmet, mert azt csak a moziban érdemes megnézni" az - már elnézést - de iszonyatosan nagy baromságokat hord össze!!!! Ugyanis:
Igaz, hogy csak az ún. "Z-s" verziót volt szerencsém megtekinteni, de egyenlőre, legalábbis 4 hónapig óriási nagy élményt jelent ez is...
Igaz, hogy kamerás, és kisebb problémák vannak brightness ügyileg, de KI NEM SZ@RJA LE???
Nekem, mint SW-fan-nak az is megfelelő lett volna, ha 1x2-es felbontásban fekete fehérben elmosódva nézhettem volna meg...
Annak pedig, aki azt állítja, hogy George Lucas elszámította magát az Eu-i bemutató időpontját illetően, teljesen igaza van...
Én ugyanis min. 5-6 szor megnéztem volna a moziban, azonban az elmúlt 2 nap alatt ,már háromszor megnéztem a Video CD-t... És még hányszor megnézem majd szeptemberig...
A fentiek miatt valószínűleg kettőnél többször már nem fogom megnézni a moziban, ezzel tehát G.L. elesik 3-4 db mozijegy árától részemről...
Ha most ezt átlagul véve beszorozzuk mondjuk az európai SW-tagok 30-40%-ával, szép kis summa jön össze...
Tehát a 2. résznél tessék előre gondolkodni Mr.L.
Bocsi, ha valakit untattam, de ez nagyon kikívánkozott belőlem...
|
|