Most jutottam a topic végére...
El?ször is nagyon örülök,hogy ennyien írtak ide,a Benfica és Miki honlapjára!
Olvasgatva a hozzászólásokat,látva a képeket,hogy Portugáliában hogyan emlékeztek(emlékeznek) meg róla,majdnem elsírtam magam!
Tegnap,mikor lefekedtüm aludni,azt gondoltam,hogy a tv-ben(az újságokról még nem mondok semmit,hisz már lapzárta után történt az eset...) az egész nap Fehérr?l fog szólni,m?sorváltzoás,hosszas megemlékezés,stb...Ehhez képest gyakorlatilag semmi!A Fókuszt mondjuk nem láttam,de nem mondhatni,hogy túl sok szót szentelt volna az RTL Klub Mikinek,az pedig nevetséges egyszer?en,hogy a nyomi VV-t reklámozzák,adják orrba-szájba,a Györgyike ott röhögcsél,mikor egy ilyen tragikus haláleset történt!A TV2 majdnem ugyanaz,ha lenne BB,akkor teljesen...Az M1-M2 pedig...A Telesportban az a 8 perces kis orvosi duma?A Vitray m?sornak az elejér?l lemaradtam,azt hittem még korábban felvett m?sor,hisz ott nevetgéltek,mosolyogtak végig a riporterek!A koszor?zásról meg ne is beszéljünk...Esküszöm,hogy elmentem volna,s?t,talán több ezren is,ha csak egy kicsit reklámozták volna,ha csak egy napot vártak volna vele!Így csak egy pár f?s társaság privát búcsúja volt!NEVETSÉGES!Ennyit érdemel egy 25-szörös válogatott játékos,aki a jöv? nagy reménysége volt és öregbítette hazája hírnevét?Na neee mááár!!!
KÖSZÖNÜNK MINDENT MIKI,NYUGODJ BÉKÉBEN!!!