kikky Creative Commons License 2004.01.26 0 0 480
Én nem haragszom, értem miről beszélnek.
Nekem se volt semmi közöm Fehér Miklóshoz, de most már egyre több élsportoló - köztük focista, kézilabdázó, stb - van a baráti társaságomban, és reggel 1/2 7 óta (amióta tudom a hírt-köszönet a Juventus rádiónak...), azóta azon gondolkodom, hogy miért?!
Amikor betörődtem, hogy egy helyes, jó kiállású, fiatal, életrevaló srác meghalt, nincs tovább, akkor azon kezdtem el gondolkodni, hogy a szülei, barátai mit érezhettek a tv előtt, akik élőben látták a fiúk, haverjuk, barátjuk halálát.
MAjd arra gondoltam, hogy én hogyan tenném túl magam azon, hogyha az egyik élsportoló barátom, barátnőm meghalna...

Nyílván próbálnám magam lekötni valamivel, de miután mindenből ő folyik, ezért semmit nem tudnék csinálni...

A médiumok ezért keresik a halála okát, és amikor kicsit megnyugszik az ügy fognak dokumentum műsorokat leadni. Tudod, én is ebben a műfajban szeretnék dolgozni, és tudom, hogy most a legjobbat csinálják.
Ennek ellenére igaz, amit ezelőtt írtam, hogy nem tudják a tv-sek se mit miért tesznek...!

NEm egy jó dolog, hogy mindenhol azt olvasod, hogy szidják az újságokat, tvket.

Törődjenek azzal, amivel kell! És most Miki halálával. Szervezzenek buszokat Győrbe a temetésre, hogy a család lássa mennyien szerették Mikit, és nem csak a portugálok...

Előzmény: winemaster (450)