Törölt nick
1999.06.01
|
|
0 0
690
|
Hello Mindenki!!
Én is azok közé tartozom, akik meg AKARJÁK várni a szeptembert, és remélem sikerül is, ennek érdekében minden információt próbálok elkerülni a filmrol, bár nehéz. Akárhova megy az ember, kritikák hegye, egyik lehúzza, pl. Newsweek, másik isteníti stb. Én akarom eldoöjnteni, milyen, ne más! Ezért nehéz nem megnézni VCD-n. Most fogom feliratni a Episode IV. V. VI.-ot vcdre, hogy bármikor megnezhessem, ne csak a videon. Inkább ti is azt tegyétek, ne rontsatok el a mozi élményét!!! Nincs jobb, mint beülni a Corvin nagytermében (egyedül ott jó ma Budapetsen a hang. Pont jó hangerő, nem üvölt mint a többi, a hangszínnel sincs baj, nem szakad ki a dobhartyád a sok magastól, mint máshol!) HA nem bírjátok ki, vegyétek elő a Birodalom visszavágot, és nézzétek meg az utolsó fél órát, kb onnan mikor közeleg Han befagyasztása. Szerintem az a legjobb rész, Vader ott a legjobb!! Amikor előtűnik a narancs színű füstből, az felejthetetlen! A vívásról már nem is beszélve!!! Na abba is hagyom, mert úgyis ismeri mindenki!!
Sok türelmet a várakozáshoz, MEGÉRI!!! ( AJánlom!!! :))) ) |
|