big l
2004.01.26
|
|
0 0
393
|
Budapest, január 26., 16.10 Portugál szurkolók is részt vettek a szövetség megemlékezésén.
Szomorú hangulatban koszorúzta meg a Puskás-stadionnál található emlékművet az MLSZ "vezérkara", így búcsúzva az éjjel elhunyt Fehér Miklóstól. Az MLSZ-t Huszár István, Csiki Károly, és idősebb Thaly Zoltán képviselte, ennek oka, hogy az MLSZ vezérkara - dr. Bozóky Imre elnök, Puhl Sándor alelnök, és Berzi Sándor főtitkár - ma délelőtt Máltára utazott Lothar Matthäus szövetségi kapitány társaságában a világbajnoki selejtezők programegyeztető ülésére.
Miután Huszár István és Thaly Zoltán megkoszorúzták az emlékművet, Csiki Károly mondott rövid, ám szívhez szóló beszédet a tragikus hirtelenséggel elhunyt Fehér Miklósról. A beszéd után az MLSZ alkalmazottai egy-egy szál rózsát helyeztek az emlékművön Miki neve mellé, ahol még a 13-as szám után áll.
A megemlékezésen részt vett két portugál fiatalember is, akikről gyorsan kiderült, hogy hazánkban tartózkodó Benfica-szurkolók.
(harm)
Sziasztok !
Most jöttem haza a szoborparktól . Sajnos a szövtség egy nagyon kicsi koszorút helyezett el ... de legalább helyezett . Azt hittem hogy mikor oda érek egy kisebb tömeg lesz vagy vmi . Sajnos csalódtam ... rajtam , és a haveromon kivül senki nem volt . Elhelyeztük a virágunkat és indultunk haza!
Miért pont a Miki ,ezt mondjátok meg .... |
|