Sziasztok!
Előszőr is! Együttérzésem a családnak, barátoknak. Rettenetes egy ilyen fiatal ember elvesztése..
Sajnos nem követtem Miki pályafutását, nem vagyok nagy rajongoja egyik klubnak sem. A válogatott meccseken viszont nagyon szimpatikus játékot nyujtott. Úgy érzem klasszis lehetett volna.. Miért igy?Ez hihetetlen..
Lehet, hogy most megharagszanak rám néhányan de ezért vagyok ateista.. Ha lenne bárki, aki irányithatja az életünket onnan fentről,akkor miért az ilyen embereket veszi el közülünk??
A tények a válogatott orvosátol, ezek:
"Négy éve ismertem Fehér Miklóst, előbb az utánpótlás-válogatottnál, majd a felnőttek között foglalkoztam vele, de ilyen jellegű problémái nem voltak" - mondta Lejkó Dezső a Klub Rádiónak. "Nem tudok arról sem, hogy szervi bajokra vagy keringési problémákra szedett volna gyógyszert.
Lejkó Dezső szerint nem a labdarúgók túlzott fizikai megterhelése következtében történhetett a tragédia. "Más sportágakban is hasonló a fizikai megterhelés. Az elmúlt két évben én két hasonló esetről hallottam a labdarúgásban, az egyik éppen egy magyar játékossal történt. Az élvonalbeli játékosok rendszeres orvosi vizsgálatokon esnek át. A válogatott összejövetelein mindig megbeszéltük, ki milyen gyógyszert szedett, erre az esetleges doppingvizsgálatok miatt is szükség van" - mondta Lejkó Dezső.
Remélem többet nem kell ilyen esetekről irnunk..
ÜDV