Jo hir az Indiana Jones rajongoknak: Lucas úr kijelentette: hogy az I.J. trilogia 20. evfordulojara, azaz 2001-re valami kulonlegeset akarnak a piacra dobni, ez lehet, hogy special edition lesz, bar ennek az elkezdese sokkal inkabb Spielberg es Ford idobeosztasatol fugg, mondta George es hozzatette, hogy o barmikor keszen all a film leforgatasara.
Egyebkent elmondta, hogy a IV. resz lesz az utolso Indy film, mivel " Steven, Harrison es en mar tul oregek vagyunk".
Vissza a Star Warshoz: a return of the Jedi-ben Harrison Ford tobbszor kerlelte Lucast, hogy o meg akar halni ebben a filmben, mert mar sejtette, hogy ennek igy sosem lesz vege, de hal' Istennek Lucas nem engedett a nyomasnak, igy Mr. Ford alias Han Solo eletben maradt.
Arra a kerdesre miszerint: "Hogyan jellemezne az Episode I-rol szolo hireket, amik fenn vannak a neten?" Lucas lakonikus tomorseggel igy valaszolt: "Meglepo".
"Meglepte Ont a Star Wars site-ok nagy szama?"
Lucas: "Nem, orulok, hiszen ez azt jelenti, hogy rengetegen kivancsiak a filmre"
"Miert nem latogatja ezeket a sitokat"
Lucas: "Nincs idom ilyen dolgokra. Apa vagyok, aki megprobalja felnevelni a harom gyermeket, uzletember vagyok aki megprobal vezetni egy nagy ceget es rendezo vagyok, aki megprobal befejezni egy nagy filmprojectet"
"Mit tud nekunk mondani Boba fett szereperol az Episode II-ben?"
Lucas: "Semmit"
Egyebkent az abc-nek adott interjujaban elismerte, hogy az egyik fia, aki ot eves mar nagy Star Wars rajongo es gyujti a figurakat :)))), hiaba no a jo helyekre szuletni kell.