Kicsit elment a topic "TÖLTSÜNK LE, DE GYORSAN" irányba, ezért én üdítő kivételként nem erről fogok írni (ugyanis holnapra írja a CD-ket a haver, este tehát mozizás, utána kocsma), hanem inkább elmondom, miért FOGOM megnézni a VCD-t.
Egyrészt most még itt van az esély, hogy hellyel-közzel elfogulatlanul eshessek neki. Most is átugrottam minden olyan hozzászólást, ami a filmről ír. ÉN AKAROM MEGNÉZNI és nem akarom, hogy más véleménye befolyásoljon.
Másrészt asszem', hogy a jobb minőségű változat élvezhető lesz és nem fogja tönkretenni a varázst. A rossz verziót egyébként nem nézném meg.
Harmadrészt nálam a két Episode One játék, a Phantom Menace és a Racer és ha az előbbit végignyomom úgyis minden kiderül és nem akarok várni vele, mert elég kellemesre sikeredett.
Negyedrészt mindenki meg fogja nézni és azzal fog húzni, hogy már látta. A moziban így is úgy is gyakori vendég leszek szeptemberben.
Legyünk rendesek azokkal, akik nem tudják megnézni. Ne rontsuk el az ő majdani örömüket. A filmről vagy jót vagy semmit!!! És semmi konkrétumot.