1. Ezen a gepen nincs ekezet ( ostoba amerikaiak, a z betut is mashol tartjak )
Na tehat ma en is megneztem a filmet es nagyon kellemesen csalodtam.
Sokkal jobb volt mint amire vartam.
Mindenkinek azt tudom ajanlani, hogy ha majd megnezi feljtse el azt, hogy hany eves ( en 31 ).
A film megalazo technikai szinvonalon van megcsinalva, a szineszek egyaltalaban nem olyan rosszak mint az irva volt vagyon a sztori pedig nem sokkal rosszabb mint a tobbi SW.
Sot a tortenet a vege fele tartogat egy-ket altalam is erdekesnek tartott fordulatot.
A film maga szerintem nagyon jol beleilleszkedik az eddigi reszek koze.
Ezek az elozmenyek ne felejtsuk el.
Jar-Jar Binks egy kicsit egyugyu ( olyan CGI Clouseau felugyelo ), de annyira nem verlazito ( a gyerekek imadni fogjak mert olyan hulye.
Szerintem Qui-gon Jin, Obi wan, a kiralyno, Palpatine mind nagyon jok, Darth Maul nagyon keveset van ezert rola nem sokat mondanek ( meg nem is beszel ketto mondatnal tobbet o se .
Egyszoval, a film nagyon jo ( ez ket szo )az elvarasoknak relative megfelel ( az enyemeknek igen legalabbis .
Nagyon jol szol, nagyon jok a trukkok, es maga a tortenet sem borzadaly es van benne sok meglepetes es csavar.
Tehat fiatalok, ha megnezitek a filmet, nem azt hinni, hogy ez a vilag legjobb filmje hanem azt, hogy itt az uj SW es tessek neki orulni es akkr nagyon jo lesz ( egyebkent is az ).
ui.Mar irtam volna elobb is csak a kocsinak egve felejtettem a lampajat ezert lemerult az aksi, ezert pihentetni kellett ez jo sok ideig tartott ( kozben megneztem a The Mummy-t is )es csak most ertem vissza a szallodaba.
Egyebkent itt 35 fok meleg van, ami nem rossz, de ha a kocsinak le van merulve az akkumulatora akkor kifejezetten bosszanto.
Udv mindenkinek, holnap jelkezem.
ds9