Törölt nick
1999.06.01
|
|
0 0
502
|
Elnezest ha ez a tematol valo elteresnek tunik, de arra lennek kivancsi aki latta mar a filmet: van valaki akinek komolyan tetszett? Szerintem eleg duhito, hogy lehetett volna egy ujabb baromi jobb epizodot csinalni, es rengeteg eszmeletlen latvanyos resz van benne, de ettol fuggetlenul az elso ora eszmeletlen unalmas, a zene sem hoz sok ujat, es az egesz tele van egy csomo gagyi dologgal, mint peldaul az animated character amit viccesnek szantak de csak szimplan idegesito, a Samuel L. Jackson lenyegeben nem csinal benne semmit es a Ewan McGregor szerepe is eleg gaz. Amugy kb 20szor lattam a tobbi reszeket, lehet hogy tobbszor, de minden joindulat ellenere sem mondanam hogy ez az ev filmje.
Ha csak a sci-fiket nezzuk akkor is jobb a Matrix, ha mast is akkor millio jobb filmet lattam csak a mult honapban. Amugy moziban lattam a filmet a bemutato napjan, itt Baltimore-ban nem volt semmi sorbanallas, mivel vegulis egy csomo moziban elkezdtek jatszani, nem csak abban az egyben ahol a sok szerencsetlen sorbanallt mar ket hettel elobb. |
|