alfredoo Creative Commons License 2004.01.25 0 0 174
zividivi

nem erzem magam sunyinak. ezzel nem is szoknak vadolni.

mar kerdeztem itt vagy mashol. a tilos radioban egy hallgatoi beszolasra valaszolta a 3 ismetlem harom musorvezeto hogy o meg zsido.

nekem ez olyan mint amikor en szoktam irni

hogy en meg hulye vagyok. pedig abszolut nem tartom magam hulyenek.

mintha ebbol a beszolasbol lett volna egy teljesen konkret allitas megkomponalva.

ez igy korrekt? vagy tisztazni kellene?

hogy kerul ossze vegul is a zsido es a tilos radio? mert ugye osszekerult? ugye az osszes beszedbe ott a radional bele volt szove.

ugye az szdsz is zsidonak lett minositve? amikor azt sem hajlando senki megfogalmazni hogy mi a zsido es mitol zsido is az a zsido akire egyesek ezt mondjak.

a bankar hogy jon ossze a zsidoval? ugye ez is korrekt. es nem rolad beszelek szemelyesen. hanem a jobb es/vagy szeljobboldalrol.

az a kurva japan bankar mitol lenne zsido? ha nem haragszol a szavaknak es tetteknek jelentese van. epeszu ember ertelmezi. lehet hogy tevesen. de peldaul a galiciai jottmentnek is van jelentese. es ugyanakkor barki kikerhetne maganak hogy miert gondoljak hogy o zsidokrol beszelne. galiciaiakrol beszel es ezen belul jottmentekrol.

peldaul en meg ezt veszem sunyinak. akkor is ha ilyen tiszta formajaban ez nem fordult elo.

de nyugodtan meg lehet kerdezni a bironot hogy zsido e. vagy felmenoje vagy taarsa. zsido e. ez persze nem sunyi. es nem aljas!

Előzmény: zividivi (172)