zividivi
nem erzem magam sunyinak. ezzel nem is szoknak vadolni.
mar kerdeztem itt vagy mashol. a tilos radioban egy hallgatoi beszolasra valaszolta a 3 ismetlem harom musorvezeto hogy o meg zsido.
nekem ez olyan mint amikor en szoktam irni
hogy en meg hulye vagyok. pedig abszolut nem tartom magam hulyenek.
mintha ebbol a beszolasbol lett volna egy teljesen konkret allitas megkomponalva.
ez igy korrekt? vagy tisztazni kellene?
hogy kerul ossze vegul is a zsido es a tilos radio? mert ugye osszekerult? ugye az osszes beszedbe ott a radional bele volt szove.
ugye az szdsz is zsidonak lett minositve? amikor azt sem hajlando senki megfogalmazni hogy mi a zsido es mitol zsido is az a zsido akire egyesek ezt mondjak.
a bankar hogy jon ossze a zsidoval? ugye ez is korrekt. es nem rolad beszelek szemelyesen. hanem a jobb es/vagy szeljobboldalrol.
az a kurva japan bankar mitol lenne zsido? ha nem haragszol a szavaknak es tetteknek jelentese van. epeszu ember ertelmezi. lehet hogy tevesen. de peldaul a galiciai jottmentnek is van jelentese. es ugyanakkor barki kikerhetne maganak hogy miert gondoljak hogy o zsidokrol beszelne. galiciaiakrol beszel es ezen belul jottmentekrol.
peldaul en meg ezt veszem sunyinak. akkor is ha ilyen tiszta formajaban ez nem fordult elo.
de nyugodtan meg lehet kerdezni a bironot hogy zsido e. vagy felmenoje vagy taarsa. zsido e. ez persze nem sunyi. es nem aljas!