Törölt nick
2004.01.25
|
|
0 0
3088
|
Üdv!
A 8888-ról sokszór fél-egy óra múlva (sem) érkezik meg a nyugta!
Az Eurit25-nél 41/20202 a beírandó, ez rendben van:-)
Az nem fér az én NAGY (!) fejembe, hogy HA az üzenetközpont száma benne van (Gateway1!) akkor nem is szabadna - szerintem - megmukkannia készüléknek, mivel SMS-t akar fogadni.
Persze az előbb kipróbáltam és ezt elfelejtettem megnézni (mert van olyan kütyü, amibe 202020 írandó és nem akartalak félrevezetni fejből) - lehet, hogy ha nem kap érvényes FSK jelet (SMS adat) akkor elkezd csengetni, bár ez azért lenne érdekes, mert közben már ő beemelt és így nem az elejétől hallanád a szöveget (vö. amíg elkezd csengetni az kb 2 sec és legalább 1 sc mire felveszed).
HA ez történik (azaz nem a szöveg elejétől hallod a hangposta rendszer jelentkezését, vagyis nem az üzeneted magát mert az sokklal később jön) AKKOR nem rögzített még a rendszer az SMS-képes készlékkel fogadásra képes listában.
Az SMS-segélyszámon (Hétköznap 9-16 között! Mertutána "csak" ügyeletes lányok vannak Budapestről, akik nem férnek hozzá az admin területekhez! Hibát fel tudnak venni és nagyon segítőkészek, de fizikailag nem ott vannak, mert a Hangposta csapat és a Fix-SMS csapat Pécsen - ha rossz helységnevet írtam, akkor bocs: nem belső emberke vagyok - székelnek!).
HA viszont megsem próbál SMS-t fogadni, akkor passz. A hívószámkijelzés amúgy megy FELÉD?!
Üdv.
Maus Robi
mikimaus
|
Előzmény: Törölt nick (3087)
|
|