Ez csak az Én véleményemet tükrözi, meg sok emberét akik látták. A srác akivel egy suliban járok ugyanabban az időben nézte meg mint Én, így tudtunk róla beszélgetni.
Nos, ennyire azért nem kell elkeseredni, mert valószínűleg nekem is nagyon magasak voltak az elvárásaim. A speciális effektek ugye nagyon jók, enélkül nem igazán lehet eladni egy filmet, de Anakin színészi játéka csapnivaló. A királynő jól játszik szerintem, Palpatine is nagyon jó, Obi-Van és mestere megint csak elég gyengéscske lett. Engem az egész filmben leginkább Darth Maul érdekelt és meg kell hagyni, Ő nagyon profi volt. Eredeti mozdulatok a küzdelmekben és nagyon jó jelmez. Tipikus ragadozó.
Szóval amiért én mentem azt tulajdonképpen meg is kaptam, de sok jelenetet egyszerűen tömeg-sci-fibe valónak éreztem. Lehet, hogy csak én vagyok vele így, majd ds9 is megnézi most 24-én és akkor majd jól elvitázunk róla. Nem mondom, hogy borzasztó, egy Armageddont szerintem lazán lesöpör a pályáról mind effektek mind színészi játék alapján, de nekem nem adta meg azt az igazi Star Wars feelinget amit az első három.
Elvártam volna a filmtől, hogy úgy elvarázsoljon mint az előző három. Csak két órára elszakadni ettől a világtól és beleélni magam abba a fantasztikus univerzumba amit Lucas megálmodott és nagyon kiábrándultam, hogy ezt nem tudta nekem megadni, pedig ez az egésznek az alapja... ha ez nincs meg, akkor eltűnik az egész a millióegy scifi között amiket nap mint nap látunk. A második résztől nem várok sokat már most sem, de a harmadiknak nagyon nagy durranásnak kell majd lennie...
Előttem Író!
Nyugodtan olvashatod a topicot, nem áll szándékomban leírni, hogy miről szól a film, csak személyes kritikát adok róla, azt azért remélem szabad. Kösz.
Yfel