Pöcök: Lelkesnek sajnos annyiban tényleg igaza van. hogy mi tudhatjkuk hogy ki vm, de egy outsidernek (felvételiztető anyuka stb.) valószínűleg nem. Ér lehet hogy az iróniát nem hajlandóak kibogozgatni. Másrészt a magyarázatunkat és az Anna beírását nem nyomtatta ki (a Szegőtől kapta a cuccot) mert valszeg még akkor lett kinyomtatva amikor még az nem volt benn. De mint írtam, igérete szerint a TFNFK elé lesz terjesztve az egész topik akkor majd lesz hejehuja.
Meg érdekelne, hogy mért nem mondta ezt meg nekünk vki, mér csak üzengetés meg bezárás van, undorító, de ezen eleget pampogtunk már. Szerintem ez az igazi baj. Nem vesznek még minket végzetteket sem emberszámba. Mármint a Lelkes-Szegő Tengely (LST). A Koren meg csak jókat röhögött az egészen :)
Nem arról van szó, hogy a Dani nem a nyilvánosságnak szánta a véleményét, ez a Dani sérelme, ennek a fórumbezáráshoz semmi köze, és megbeszéltem vele (más kérdés, h én eztet ott neki írtam, és aszittem nem, zavarja, h ezt más is látja), illetve mondta, h ez van. Na erről van szó. Ezt kértem most 1-2*szer nemcsak Pöcöktől hanem mindenkitől, magamtól is, hogy képzeljük el úgy mintha egy tömeg előtt beszélnénk, mert biztos hogy a Pöcök ilyen helyzetbe nem adta volna ezt a véleményt ki. Csak ilyenek tömegét szeretném ha megúsznánk. De né' má', a Pöcöknek szóltam egyszer, és megértett! JÉ, AZ EMBEREKKEL LEHET BESZÉLNI, NEM CSAK ÜZENGETNI, ÉS BEZÁRNI!?!?!?!? Na ez az ami nem fér az átlag alsós-középiskolaitanár (LST) fejébe.
Megint más kérdés, h a Dani nem nagyon azt mondja, amit te, hanem pont az ellenkezőjét, h valszeg zackumpack bezárják az egészet. Makk Peti jószokása szerint optimista, én viszont a Lelkes hangjából, nézéséből is levettem meg ki is mondta hogy valszeg bezárjág.
Hozzáteszem, h a gazdaságtörténeti tanszék az egyik leggázabb a közgázon, porlepte, elfeledett történészek, akik 30 éve ugyanazt darálják. Hehe, mint nálunk a Világirodalmi Antológia (köt. olvsmny.) bevezetése a Görög Irodalomhoz:
kb.: "A görög irodalom egészben a rabszolgatartó társadalom terméke. A rabszolgatartó társadalom - tanítja Sztálin......" hahhahahha!
És RRózsa: ez a összeesküvés tényleg röhej, de szerintem egyszerűen van mit csinálni. És ezt a Lelkesnek is elmondtam, hogy amikor decemberben észrevettem hogy van fórum, és oda ir mindenki aki addig (kiv. Izéke, de montam neki irjon be ide), sőt, Pöcök barátom is, olyan boldog voltam hogy 2 napig dinoszauruszt lehetett volna velem fogatni. Van miért élni: Unikum, filmklub, nyelvészet, Fórum. :)))
Na pá, Bet. Sr.