Nahiszen, ezek szerint Lelkes tanárnő az Anna beírását nem találta sértőnek, vagy nem vette észre, hogy ott per „hímneműek” aposztrofál minket, micsoda szexizmus ez tisztelt tanárnő! Meg nem nézte meg a másféloldalas TM-meg az enyém (ez 2* is) szöveget, ahol világosan le van írva, h mit is írtam, és hogy mér nem piros az ég. Meghogy csúnyabeszéd, pont most, pont ezér; meghogy a Dodó meg van sértve, ááááááááááááááááááá!!!!!!!!! Tényleg fingjuk sincs, hogy MIT MONDTUNK és még azt se nézik meg rendesen, hogy AMIT, azt HOGYAN. Sajnálom, ha ezt itt valaki illetéktelen elolvassa, de ez szimpla korlátoltság; meg nem megérteni, h Vm beírása irónia?! Meg ha vette vón a fáradságot, és VÉGIGOLVASSA bárki a beírásokat, csak én elejtettem annyi infót, hogy egyértelműen kiderüljön ki VM, egész pontosan egy konkrét és ezer választható üzenetemből 2 mikrogramm logikával ki lehet találni…
És persze szexizmus, hogyne, nemtom: nem vették észre, hogy vm beírása után mindenki szépen mindenféle antinő-nőkizsákmányoló-ellenes hangulatba rázódott. Vki szerint egy ODB ülés unalmas volt, és ezt megosztotta a fórumolvasókkal. Szerintem a félévem összes Méréstechnika laborja unalmas volt. Szeretném kérni a fórum bezárását ez utóbbi megjegyzésem okán.
Megj.: én kb negyedannyit káromkodom mint a nagyátlag tette (kivéve RR és TM), még ki is csillagoztam :)
Szeretném látni a tfnfk ülését, ahol tételesen végigolvassák az érveinket, és nem értenek meg belőle egy szót se, mer különben nem tudom elképzelni, hogy épeszű ember bezárja a fórumot; egész egyszerűen nem lehet, ha logikusak és következetesek lesznek, ugyanis nem volt hiba az érvelésünkben (tm-ében és az enyémben) :).
Meg érdekelne, hogy mért nem mondta ezt meg nekünk vki, mér csak üzengetés meg bezárás van, undorító, de ezen eleget pampogtunk már.
Szarok bele, boldog névnapot minden Marcellának! Tudjátokmit, ilyen iskola fórumára én nem is akarok írni :)
(Pedig valaha hogy szerettem ezt helyet, sikerült összezúzni az illúzióimat, ha olyan volnák most fognám magamat és megsértődnák (mostmár biztosan))
Na, hát most sok újat nem mondtam, csak sírtam pár sort, ez van.
Legyetek boldogok, ’ankh dzsat!
PS.: eddig egész békés, várakozó hangulatban voltam, nem hittem volna, h vmiféle utálatot ki fog váltani belőlem ez az egész, de sikerült…
ZD.: sajnálom, h ezt nem nagyon érted, de borzasztó hosszas volna ezt korrekten és rendesen elmagyarázni, pl el kéne olvasnod a vpgfórum elmúlt 2 havi összes beírását etc, tényleg ne haragudj, h nem magyarázok rendesen