Na srácok.
1. VizsgaIdőszakBúcsúztató Részeg ÁldomásTétel Ohne Róka, röviden VIBRÁTOR, tőlem lehet 30-dikán :)) hős reményeim szerént 29-dikén vannak utolsó dolgaim.
2. Beszéltem Lelkessel. Nagyon ki volt borulva az egészre, elég soxor önellentmondásba keveredett. Úgyismint:
- ez egy ezredrangú kérdés, ezért nem foglalkoztak vele most szalagavató félévzárás ezmegaz közepette
- viszont ezt megbeszélendő 15 fős bizottság (!) fogja eldönteni, hogy mi lesz, mert a Pagyu ezt igényli. Khöm.
Megmutatta az ODB-topikról kinyomtatott részt, aláhúzogatva ami szerinte gáz akkor, ha angol középiskolák látogatnak a fórumra partnerségkeresőben. Hümm. Érdekes, mióta tudnak ezek magyarul... Ami alá volt húzva:
1. vérmenyét hozzászólása, ahol parodizálta iql tevékenységét, miszerint rossz magyar helyesírással magyarkodik. Valami ilyesmit írt, hogy "tti kötcsög gaj-goly-gólljyverö zsido mocsaddékog!" vagy ijesmit. Egyazegybe bárki levágja hogy ez irónia --- nem! LELKES HALÁL KOMOLYAN VETTE, S NEM TUDJA KI AZ A VÉRMENYÉT :))) HÁHHÁHÁHÁHÁHÁ! Még egy vm-hozzászólást aláhúzott: ahol vm írja, hogy kár hogy leváltottuk az "igaz magyar" odb-elnököt...... Lelkes okoskodva mondogatta nekem hogy Áron köztudottan erősen jobboldali. Én meg kényszeredetten vigyorogtam was kann ich tun!?
2. Pöcöknek az a bizonyos hozzászólását, amit én is kértem hogy korrigálva legyen. Erre csak annyit tudtam mondani, hogy ha lenne moderálás, akkor ott ezt 1/2 nap alatt kimoderáltuk volna, és senki nem sértődött meg, viszont így meg "hírhedtté" lett ez a beírás ennek következtében sokkal nagyobb kárt tesz, mint akárhogy tudott volna!!! Ecch.
3. Hunturul beírását ahol kb azt írta hogy nem örül annak hogy Dodó (ha már eccer így híjják) az új ODB-boss és nem ő!! Hát persze hogy nem örül neki, b.szom!
4. Vérmenyét beírását, hogy az új odb-elnök "nőstény". Ezt külön kiemelte, hogy Ő meg a Kaszás Dóra nem nőstény, hanem nő. Én ezt nem vontam kétségbe :)))
5. Vérmenyét elemzését a kétféle női fajtáról. Jellemző hogy vm korrekcióját nem vette észre (nem is nyomtatta már ki), ahogy az én korrekciómat sem Pöcökre. Ugyanakkor megígérte, hogy a Tizenöt Fős Nagy Fórumbetiltó Kongregáció (TFNFK) elé terjesztve majd ott lesz az összes hozzászólás (ps. minek?)
6. Valamint a csúnya szavakat, főleg Pöcök szájából öö tollából öö billentyűzetéről, mint pl. geciláda nyálas köcsög. (amit én ismét nem vallok magaménak :D) Ezt hangosan is felolvasta undorba csanfarodott arccal a tanáriban.
Kiderült továbbá hogy Dodó állítólag nagyon ki volt borulva, hogy őt meg a barátját mi itt szidjuk. ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Tartok Lelkesnek szerintem egy gyorsított jelentéstan-szemináriumot most hogy 4-es lettem belölléje :).
Na a lényeg az az hogy valszeg a fórum végleges bezárása mellett döntenek, ezért felkérem T.M. Fórumtársat, hogy ha van ideje+kedve keressen lassan egy otthonos, általunk moderálható felületet a VPG Illegális Fórum (VPGIF) számára. De lehet hogy én fogok! :))
ÉS EGY NAGYON FONTOS TANULSÁG: Hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy egy nagyon kedves családi miliőben vagy szolid házibulin vagyunk ahol 5-6-an beszélgetünk egy asztal körül, néha odatéved valaki akivel szót váltunk. Nem. Nagyon más. Mostantól (igen, itt az Indexen is! Gyorsan megtalálják emberkék--azért van!) kezdjük úgy felfogni a dolgot, hogy az a bizonyos asztal be van kamerázva, mikrofonozva, és kb. 4-5* annyian olvassák több-kissebb rendszerességgel a fórumot, mint ahányan írunk.
Ezért.
Ezért kell úgy viselkednünk, hogy ne legyen oltári égés, ha ezt a Lelkes elolvassa. Vesd össze az igen szellemes, de a tnő által 110% félreérthető második levelet.... Mi értjük azt, tudjuk hogy VM stílusa így viccelni, én nekem eszembe se jutna ilyenen megsértődni, de hát...
És ugyanez vonatkozik a Pöcök-féle szarráalázott hozzászólásban: ne minősítsen, vagy adja ki az ő interpretációjában a minősítésemet, mert 1-2 napba tellt mire az eljutott pl. Dodóig! Gondolom vágjátok, hogy utóbbi, aki sose írt be, szinte biztos hogy olvasta többé-kevésbé RENDSZERESEN a fórumot!!! Különben nem lenne magyarázat a tanárok azonnali reakciójának!!!
Ugyanígy derült ki pl., hogy Apám is rendszeresen olvassa a fórumot, s kénytelen voltam megkérni hogy ne tegye (persze ettől még olvasni fogja, szia Apu!::D:D:D), eccerűen mert olyan hangulat van itt, mint amikor PöcökVérmenyéttel ultiznánk a Famban és vaskosan ökörködnénk- s ha ezt Apám mondjuk kihallgatja, az kicsit unheimlich.
Ezért írjunk űgy be, hogy amit írunk azt olvas(hat)ja: TM,VM,BS,Pöcök,URÓ,stb., ÉÉS Lelkes,Szegő,Pagyu ÉS KaszásDóra,KisPista,NagyBéla ÉS OrbánViktor (!) ÉS Apáink, Anyáink.
Legalább addig amíg itt vagyunk és nem tudjuk magunkat moderáltattattatni.
Baráti Szívélyes Ölelettel,
Beteg Srácotok