Mi lett a vegeredmeny? Kibirta a tesztet?
Ja nincs semmi baja...istenes. (koppkoppkopp)
Lehet hogy "a kernel hacking szekció" hiányzott neki, vagy a PnP OS No-t szereti, vagy a modemet nem bírta a hálókártyával, vagy ezek így együtt.
ez jogos; es egyebkent mennyire stabilak mostansag az ATI DRI driver-ek?
a kernelben levőt használom, egyszer régebben megpróbáltam
feltenni egy újabbat, de az X állandóan hanyattvágta magát és a hibaüzenet is annyira
videókártya spec. volt, hogy inkább maradtam
a kernelben levőnél. nincs gond vele, de nem szereti ha modulban van, és azt sem szereti, ha az agpgart van modulban, mert akkor az X nem mindig tölti be.
A framebufferr-el (experimental) már több a baj. egyszerűen konzolról
a nem lehet lekapcsolni a képernyőt se powerdown, se off, se semmi,
hiába állítod be setterm-el - nem kapcsol le framebuffernél.
a készenlétre (blank) még átkapcsol, de ki már nem.
apm -S is jó vicc, kinyomja a gépet standbyre csicsikálni,
de a képernyőt nem tudja lekapcsolni. (ezért kellett a scriptben trükközni, megvárni
amíg a képernyőt az X lekapcsolja, aztán nyomja ki apm -S-re, és mindenki jóllakik)
na meg persze nem is beszélve, arról, hogy az svgalib hogy néz ki vele konzolon.
a dosemu-ból próbáltam, lekicsinyítette az "anyagot" a felére minden svgalibes cucc, és a fennmaradó szabad képernyőre szépen kiírta ugyanazt mégeccer...
Úgyhogy fasza kettőslátás, de baromi röhelyes volt.
szóval nem véletlen experimental,hanem tényleg az.
viszont az X nyammog érte, főleg a kde.
fbHWdevakarmi r128.0 unresolved az Xfreelogban, és nem viccel, mert a kde is összerongyolja magát átlag úgy 2hetente egyszer (error 11 asszem).
X alatt viszont lekapcsolja rendesen a képernyőt az XF86Configban található beállításnak megfelelően.
és persze a aty128fb sem szeret modulban.
ez reszben magyarazatot is adhat a dologra
nemigen, mert a mostaniban az EAPIC megint benne van, és most nincs semmi baja. -)
a 2.4.18-asban pedig még nincs machine check.
cirka 4-5 éves lehet a táp.1 cd író van+1 vinyó, de írás közben még nem volt gond sohasem
ez ugyan nem nagy terheles, de a tapra szerintem azert nem arthat odafigyelni
ok.thx.