Engem is érdekel, hogy milyen lett nálad a csempe. Nálunk szerintem még messze a burkolás, mert még a szellőző kürtője sincs elfalazva, meg a mosdópultot kell utána lebetonozniuk. Ez aztán (remélem) megszárad, és csak utána kezdhetnek neki.
Apropó! Most jöttem rá, hogy az elszívó kivezető lyukát kihagyták a konyhámból. Illetve éppenhogy nem hagyták ki, hanem gondosan befalazták. Most akkor mit csináljak? Nektek van lyukatok? Vagy én törjem ki, amikor beszereljük az elszívót? De attól félek, hogy mivel a homlokzatot érinti a dolog, akkor már engedély kell hozzá. Elvileg egy kerámia rácsot kéne a külső felére befalazniuk. Kétségek között vergődöm!
Örülök, hogy nekikezdtek a kerítésnek. És örülök, hogy ezzel felidegesítették a T. szomszédokat! Végre ők is idegeskednek! Remélem, hogy néhányat kénytelenek lesznek a rendőrök fejbeverni! Nyugisan megtoldják a telküket, van ahol egy méterrel is, aztán meg nem átallanak balhézni. Most örülök azért, hogy a bennszülöttekkel nem nekem lesz szomszédos a kertem, hanem a 28-as lakásnak. Már gondolkodtam, hogy azok is ki lesznek akadva, akiknek kapuja volt a hátsó kerítésen, hogy most miattunk már nem tudnak átközlekedni. Bár ha nem építettek volna túl, akkor az ő és a mi kerítésünk között lett volna egy gyalogjárda. Ezt elbukták!