tehtube Creative Commons License 2004.01.22 0 0 508
Nagy igazságot mondtál! Legfontosabb akkor is, aki játszik rajta.

Csak ha már játszik rajta, akkor meg ott motoszkál a fülébe hogy miért nem szól pont úgy, miért nem tudja azt pont úgy lejátszani?

Saját példa:
A VK7-nek elég jó súlyozott billentyűi vannak, fizikai modellezés, miegymás. De akárhogy is húzogattam (nem, nem azt!!!) nem tudtam azt a hangzást kicsikarni belőle soxor amit szerettem volna. És bizonyos futamok sem mentek pregnánsan. Azt hittem hogy a baj nem a készülékben hanem a tulajdonosában leledzik.
Ezekután mikor megjött az M3-as odaültem és megdöbbentem. Azonnal úgy szólt, ahogy a többi soha, minden próbálkozás ellenére, és a jellemző Jimmy Smith-es, Jon Lordos virga futamok, géppisztoly sebességű repetálások is azonnal mentek. Alaposan összehasonlítottam a paramétereket és rá kellett jönnöm sok dologra.
Bocs' mindenkitől, de ez nem sovinizmus. Olyan mit gumival vagy anélkül. Nálam bárki kipróbálhatja, szívesen állok rendelkezésére. Ennekokán gyorsan egy A100 után vetettem magam, ami valójában B3-as, az M3-tól meg elbúcsúzom.
Azóta a VK7-est csak koncerten veszem ki a tokjából és így játszom rajta :-|
Hammondos üdvözlettel:
Ja, szombaton a Geronimóban egy ügyes srác helyettesít engem kivételesen Nord Electróval, ha érdekel valakit.

Előzmény: Borzas (507)