krisztib
2004.01.22
|
|
0 0
204
|
Sziasztok!
Én is Prince of Persia rajongó vagyok. Sajnos mióta új gépet vettem, már nem fut az eredeti Prince of Persia , mivel sem a Windows 2000- sem a Windows Xp Home sem rendelkezik a szükséges DOS-sal.
A Prince of Persia 3D-t külcsönöztem ki a könyvtárból, de a 3. pályánál tovább nem tudtam eljutni. Eljutottam addig,amig a herceg elhajozik, de a várba már nem sikerült bejutnom. Nem is tudom hogyan kell. Szerentném megszerezni a játékot, de már nem lehet kapni sehol. A legújabb játékot sem talátam sehol az üzletekben (A Sand of Time-t), pedig azt már ha jól tudom kiadták. Nem tudjátok véletlenül hol lehet őket megszerezni? A másik pedig, hogy lehet-e, s ha igen a régi Prince-t játszani az új Windows-okon? Még egy kérdés, amire viszont biztos tudjátok a választ: az eredeti Prince nem emlékszám már hanyadik pályájánál, ha jól emlékszem a herceg fel mászik valahová, és ott csak egy tükör van. Ha beleugrik tükörbe, megjelenik a tükörképe. Ő kardozni kezd vele, de ha megöli a tükörképét ő is meghal. Másfele pedig nem tud menni, mert ott már csak egy nagy szakadék van, ha leugrik, akkor is meghal. Végülis eljutottunk a következő pályáig, de csalással: (azt hiszem a tracker-ben a köv. pálya számát kérve), de sohasem jöttünk rá a megoldásra. Gondoltam megkérdezem, ti biztos tudjátok. Remélem ráismertek arra, ahol elakadtunk, már nagyon régen játszottam, és csak foszlányokra emlékszem. Köszönettel, egy Prince-s lány. |
Előzmény: KTa (203)
|
|