ESEMÉNY…ESEMÉNY…ACHTUNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma jöttem haza analízis vizsgáról, és békási hévet fogtam, leszállák róla, erre Fehérvári-öccsbe botlák. No ő meg meglátta a Dodót közeledvén felfelé a lépcsőn, és Dodó odajött hozzánk, majd közölte, hogy ő nem haragszik rám, abszolút nem vett sértésnek semmit, és hogy a Lelkes pampog a suliba, (meghogy milyen pattogós lett mióta igazgatóhelyettes, nem is tuttam, h az), meg hogy Dodó szerint a Szegő jó fej. Na most én már kommentárt sehova nem fűzök, csak mondom, h Dodócskát, (aki egyébként tök aranyos volt) kurvára nem érdekelte az egész, nemhogy a szívére vegye, vagy megsértődjék… Akkor most mi a faszér van zárva a Fórum ? ha? Erre varrjatok gombot.
És a Kaio meg egy idegesítő agresszív köcsög, csak úgy utálom.
Más: azér mindenki csak tőlem tudja, h Rácz milyen tanár vót, mer csak minket tanított, ehe..ehe..ehe.
Más: PaGyu-Kopasz: Daninak itt van igaza, nemtom a kicsik félnek-e pgy-től kellőképpen, de ő tényleg egy borzasztó jámbor, halál jófej ember, (mongyuk engem nagyon szeretett), és a Kopasznak meg pont a távolságtartástól volt tekintélye (mással azt nem is nagyon lehet), szóval ezért.
Ma jött el az undorító méréstechnika-tanulás napja, pfujj…