Nahát egyszer megyek el aludni este tíz előtt, erre rögtön nekiálltok egész éjszaka írogatni.
Na csak akik nem fizikusok, azok kedvéért mondom, hogy most az alapjában véve belső infok terjesztésére hivatott fizikus levlistára valaki felküldött egy oldalt, amin valami retyerutyája cáfolja Einsteint, vákuumenergiát csinál, etc, namost erre beindult a jónép, és árad a filozófiai flame arról, hogy mi is az a tudomány. Ezzel kapcsolatban küldte be egy kollega (Murci egész konkrétan) az antigravitációs nyúlra vonatkozó bizonyítást:
Sokan láttak repülő nyulat, de csak sassal a hátukon. Senki sem repülne egy nehezékkel a hátán csak szórakozásbol, hacsak nem antigravitácios, és különben g-vel gyorsulna felfele. Nyilvanvalóan a nyulak is azért teszik ezt, hogy ne repüljenek ki a légkörből. A sas jó nagy madár, és lenyomja őket. Azért idejük nagy részét a földbe kapaszkodva töltik ezek a nyulak is. :)
Bet. Sr.: a csirkés dolgokat még rég találtam, ha akarod, elküldöm mailben. Mellesleg írod, hogy Derrida is Az. Csirke? :)
Hajós András szvsz gáz volt világéletében, és ezt nem csak a masszív anti-underground szellemiségem mondja.
Papp Gyuri jobboldali? Ez nekem új, pár éve a Gelniczky gyerekei még "szadeszos Pagyu"-ként emlegették.
RR: provokál a fene, már ha megbocsátasz. Miután már egyszer letoltál minket a diffegyenletezésért, gondoltam, szólok előre, hogy vállalom a kockafej-vádjaidat. :) És nem, nem fogunk csúf kis pletykákat sem írni, illetve ha igen, akkor úgyis olyanokról, akiket Te nem ismersz. :)