M41 2127 Creative Commons License 2004.01.20 0 0 3407
Egy kis vicinális-feeling a 121-es vonalról:
Még 2003.12.05.-één voltam Nagylakon mivel aznap szűnt mehg ott a szolgálat és ezzel együtt a jegykiadás is...

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Ezzel a Bz-vel mentem (37017) Nagylakra. A bal oldalon még látszódik a szolgálattevő is, utoljára...
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Itt még a pénztár nyitvatartását jelző lámpa is égett.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Az id is a hangulathoz idomult. Az esős-ködös időben alig látszódott a Makó (Szeged) felöli bejárat (a rakodóról)

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Íme az emlegetett rakodó a "hagyományos" szögből...
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] ... és a konkurencia felől nézve

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Az állomásépület szvsz nagyon szép, egy részében laknak is, így talán nem fog teljesen lerohadni...

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
A mellékvonali handulatot csak fokozták az állomáson nyüzsgő állatok. Főként tyúkok és kacsák, de voltak cicák, kutyák és disznók is! Ez utóbbi 3 képen megörökítettem ebből a hangulatból néhány szösszenetet! :-)

Szóval ez a helyzet...

M41 2127