Goszi777 Creative Commons License 2004.01.20 0 0 538
Szia,
Nem akarok nagyon beleszólni, de 2 dolgot megjegyeznék. 1. Kairóban eszed ágába ne jusson 4 napot tölteni, akárki akármit mond egy katasztrófa az a hely. 2 éjszaka bőven elég, de inkább az 1et javaslom. Tényleg van hangulata, de mi is elkövettük a hibát, hogy 4 éjt töltöttünk ott. A piramisokra elég 1 nap, a Kairói múzeum, citadella, mecsetek, bazár a másik nap. És éjszaka érdemes megnézni a nílusról a várost, ennyi.
De engem annyira zavart az a kosz és káosz, hogy szemben közlekednek a forgalommal, dugók vannak, folyamatos dudálás, hogy én oda többet vissza nem mennék. Viszont Luxort nagyon ajánlom, az csúcsszuper, valamint Abu Simbelről is jókat hallottam, bár ott még nem voltam.

2. Én a helyedben továbbra is befizetnék itthon egy útra. Pl Hurghadára illetve Sharmra is simán elmész egy jó hotelbe 57+illeték+vízum+biztosítás, azaz kb 85e/fő, tokkal vonóval és ebben már a repjegy is benne van. Esetleg megpróbálhatnál 2 hetesre befizetni akciósan, még az is olcsóbb, mint ahogy ti tervezitek. És akkor vagy hurghadáról, vagy sharmról elindulnék szétnézni. Ha a pénz nem számít annyira, akkor meg belföldön is repülnék, mert rengeteg időt spórolsz vele.
Gabor

Előzmény: SilentBob (537)